Benvinguts a BAD CAT

Set de rodatge Sant Pere de Ribes
Set de rodatge Sant Pere de Ribes.

Estrenem aquest blog amb unes imatges del nostre darrer treball. Perquè aquesta és la nostra millor carta de presentació.

Durant el passat mes de novembre vam estar submergits en el rodatge d’un comercial per PPG, una empresa internacional líder en recobriments i materials especials. És una peça de tres minuts i mig, de projecció internacional, on corporativisme i ficció s’agafen de les mans per a oferir un producte fresc i emotiu.

Des de BAD CAT hem gestionat tot el procés creatiu, des de la concepció de la idea fins a la producció i pros-producció del vídeo.

La gravació, que va tenir lloc durant quatre dies, va enregistrar el recorregut vital i professional del nostre protagonista a través de diversos llocs del món, com per exemple Barcelona, Londres, Berlín, Pittsburgh, San Petersburg, Atenes i Ciutat del Cap. Ha estat un projecte ambiciós que va precisar d’un acurat esforç de producció, organitzant un equip de més de vint professionals i un càsting de deu actors i més de quaranta extres.

Aquest treball ha comptat amb Joan Álvarez com a realitzador, Iñigo Zubicaray com a director de fotografia, i amb els serveis d’ONIRIKAL STUDIOS al capdavant dels efectes visuals.

2014 arriba a les seves acaballes, però a BAD CAT obrim les nostres portes per a donar-vos la benvinguda al nostre espai. Aquí us farem cinc cèntims de què fem, quin és l’ambient en el que desenvolupem la nostra feina, qui son els professionals que ens acompanyen a cada campanya i, també, anirem explicant-vos les nostres opinions sobre temes rellevants del nostre sector.

Making of PPG Bringing innovation to the surface from [BAD CAT] on Vimeo.

Altre lloc gestionat amb el WordPress